Krachtsport

Bij Joysport nu heel veel krachttraining fitnessapparatuur voor thuis gebruik in onze webshop. Wat u kan vinden op Joy sport aan krachtsport fitnessapparatuur zijn halterbanken, krachtstations, halters en gewichten, powertowers en krachtsport accessoires. Dit allemaal voor als je niet meer naar de sportschool wilt of gewoon vaker wilt gaan train...

Bij Joysport nu heel veel krachttraining fitnessapparatuur voor thuis gebruik in onze webshop. Wat u kan vinden op Joy sport aan krachtsport fitnessapparatuur zijn halterbanken, krachtstations, halters en gewichten, powertowers en krachtsport accessoires. Dit allemaal voor als je niet meer naar de sportschool wilt of gewoon vaker wilt gaan trainen. Deze apparaten zijn vooral om spieren te kweken, ook bouw je een conditie op tijdens deze activiteiten. Wat je allemaal kan trainen met onze fitnessapparaten zijn borst, bicep, tricep, arm, rug, schouders, buik en benen. Ook zijn de producten die wij leveren stevig, duurzaam, veilig en vol met kwaliteit.

Bekijk hieronder al onze krachtsporttrainers en accessoires.

Meer

Krachtsport Er zijn 7 producten

Subcategorieën

 • Halterbank

  Joysport halterbanken voor thuis, bankdruk en sport nu wanneer u het wilt. Deze Joysport drukbanken zijn verstelbaar, zeer stabiel en van hoge kwaliteit .

 • Krachtstation

  Joysport heeft complete fitnessstations voor een totale krachttraining. Deze krachtstations zijn voor de beginner, gevorderde, fitnesser en krachttrainers. U kunt thuis echt alle spiergroepen trainen voor de dagelijkse fitness work out.

 • Powertower

  Op deze Joysport powertower dipstation en krachtstation kunt u een totale workout doen. U kunt alle spiergroepen trainen met deze compacte Power Tower. Zowel beginners als gevorderden kunnen een volledige fitness en krachttraining doen.

 • Halters en gewichten

  Joysport halters, gewichten, stangen, dumbbells en accessoires. Alles voor de halterbank en trainen met losse gewichten.

 • Krachtstation accessoires

  In deze rubriek vind u alle accessoires om uw krachtstation uit te bereiden voor een nog completere work out. Van tricep touw en handle bar, tot verschillende latpully trekstangen.

Toont 1 - 7 van de 7 items
Toont 1 - 7 van de 7 items