Krachtsport

Bij Joysport nu heel veel krachttraining fitnessapparatuur voor thuis gebruik in onze webshop. Wat u kan vinden op Joy sport aan krachtsport fitnessapparatuur zijn halterbanken, krachtstations, halters en gewichten, powertowers en krachtsport accessoires. Dit allemaal voor als je niet meer naar de sportschool wilt of gewoon vaker wilt gaan trainen. Deze apparaten zijn vooral om spieren te kweken, ook bouw je een conditie op tijdens deze activiteiten. Wat je allemaal kan trainen met onze fitnessapparaten zijn borst, bicep, tricep, arm, rug, schouders, buik en benen. Ook zijn de producten die wij leveren stevig, duurzaam, veilig en vol met kwaliteit.

Bekijk hieronder al onze krachtsporttrainers en accessoires.

Subcategorieën

 • Halterbank

  Halterbank kopen? De Joysport halterbank is een van de stoerste apparaten voor mannen. Deze Joysport drukbanken zijn verstelbaar, zeer stabiel en van hoge kwaliteit. Hoeveel kilo kan jij wegdrukken? Met de halterbank train je de borstspieren optimaal. Doordat de halterbank zo populair is is deze altijd bezet in de sportschool, daarom is het aanschaffen van de Joysport halterbank ideaal.

  De halterbanken zijn verstelbaar waardoor u op elke mogelijke stand kan bankdrukken, ook is de ene halterbank op onze site breder dan de ander. Wij hebben in ons assortiment dure en goedkopere halterbanken, zo kan je een losse halterbank halen bij ons maar ook een uitgebreide halterbank.

  Wat je allemaal traint met de halterbank is borst, buik, schouders, rug en armspieren. Naast het bankdrukken kan je ook andere activiteiten uitvoeren op de halterbank met bijvoorbeeld dumbells. Hierdoor kan je weer andere spieren trainen met deze halterbank. Als u bezig bent met een home gym is dit zeker een aanrader, of wilt u gewoon een breder bovenlichaam dan bent u bij Joy sport op het juiste adres.

  Bekijk hieronder al onze Halterbanken en accessoires.

 • Krachtstation

  Wilt u thuis aan uw eigen spiermassa werken? Met de Joy sport Krachtstation traint uw het hele lichaam. Dit is echt een must voor een home gym, want je hoeft geen Inversteringen te doen in gewichten en stangen. Joysport heeft complete fitnessstations voor een totale krachttraining. Deze krachtstations zijn voor de beginner, gevorderde, fitnesser en krachttrainers. U kunt thuis echt alle spiergroepen trainen voor de dagelijkse fitness work out.

  wat je allemaal traint met deze krachtstation is Rugspieren, beenspieren, biceps, triceps, borstpieren, buikspieren en schouders. Ook zijn natuurlijk onze apparaten veilig en heel stevig, voor jaren fitness plezier hebben wij het juiste assortiment.

  Bekijk hieronder al onze Krachtstations en accessoires.

 • Power Tower

  Wilt u spiermassa thuis trainen? Met de Joy sport Power Tower is dit eenvoudig. Op deze Joysport powertower dipstation en krachtstation kunt u een totale workout doen. U kunt alle spiergroepen trainen met deze compacte Power Tower. Zowel beginners als gevorderden kunnen een volledige fitness en krachttraining doen. De power tower pull up station, powerstation of dip station is een machine voor functionele training. Met de Joy sport Power Tower kan je onder andere de borst, triceps, buikspieren en schouders goed trainen. Oefeningen die je kan doen met de Power Tower is optrekken, push up, dippen, opdrukken en buikspieroefeningen. Voor een home gym is dit wel een must omdat je met je eigen lichaamsgewicht jezelf kan trainen.

  Bekijk hieronder al onze Krachtstations en accessoires.

 • Halters en gewichten

  Gewichten, halterstangen en dumbells kopen? Joy sport levert Gewichten, halterstangen en dumbells van hoge kwaliteit voor uw ideale home gym. Bepaal zelf u eigen work out en train aan de hand van variatie in gewicht je eigen spierkracht. De gewichten die wij leveren kunt u voor dumbells en halterstang gebruiken zo kunt u het gewicht makkelijk bepalen. Halterschijven en halterstangen train je verschillende spiergroepen zoals biceps, triceps, onderarmen, borst en schouders. Wat veel mensen niet weten is dat je ook het onderlichaam kan trainen zoals je onderrug, kuiten en benen kun je trainen. Deze halterstangen en gewichten zijn goed te combineren met een fitnessbank en halterbank.

  Bekijk hieronder al onze Halters en gewichten en accessoires.

 • Krachtstation accessoires

  In deze rubriek vind u alle accessoires om uw krachtstation uit te bereiden voor een nog completere work out. Van tricep touw en handle bar, tot verschillende latpully trekstangen.

Actieve filters