Home

Subcategorieën

 • Boks Sport

  Joy Sport hoge kwaliteit boxing gear

  Bokssport en vechtsport producten van Joy Sport zijn van duurzame kwaliteit en geven jarenlang plezier aan beginnende boksers en professionele boksers. De stoere boksartikelen die je op onze site kan vinden zijn onder andere, bokszakken, bokszak muurbeugel, sparrings bokshandschoenen, vechtsport scheenbeschermers, handpads en block handpads. Deze artikelen zijn bruikbaar voor trainingen, plezier en wedstrijden. Als u op zoek bent naar een nieuwe sport is boksen een aanrader, dit is namelijk goed voor het hele lichaam. Zo verbrand je veel calorieën, zorgt het voor een strak lichaam, geeft je een kick en is goed voor je sociale vaardigheden. Natuurlijk kunnen deze producten gebruikt worden voor bokstrainingen en voor thuis gebruik. Onder deze vechtsporten vallen Kickboksen, Thaiboksen, freefight, Krav Maga, Jijutsu, Teakwondo, karate, Jiu Jitsu en boksen.

  Bekijk hieronder al onze bokszakken en accessoires.

 • Buikspiertrainer

  Sixpack/wasbord is een droom van elke sporter, met de Joy sport buikspierbank is dit een makkelijk en comfortabeler proces waarbij je een strakke buik met zichtbare buikspieren traint. Met de buikspierbank voorkom je nekklachten en rugklachten bij het doen van sit ups. Deze buikspierbank is na training makkelijk op te bergen. Ook zijn onze Joysport buikspierbanken bruikbaar als fitnessbank met losse gewichten waarbij je dus meer dan alleen je buik kan trainen zoals: arm, borst en rug. Oefeningen die je kan doen op de buikspierbank zijn de barbell push situps, sit-ups en Russian twist en nog veel meer.

  Bekijk hieronder al onze buikspierbanken en accessoires.

 • Chi Machine

  Chi Vitalizer

  RELAXATIE, ONTSPANNING, VITALITEIT

  15 minuten in de CHI-VITALISER genereert u net zoveel ZUURSTOF als 90 minuten wandelen.

  De beweging (als een vis in het water) wordt al duizenden jaren in China toegepast als onderdeel van de Traditioneel Chinese geneesmethode. Eind jaren negentig is deze beweging overgebracht in een machine zodat u dit zelf elke dag kunt ervaren. 

  Gun uzelf elke ochtend en avond een kwartiertje Chi levensenergie & relaxation. Dit is een mooi begin en een fijne afsluiter van de dag. Laat uw lichaam en geest tijdens die 15 minuutjes een zachte overgang maken van een actieve dag naar een rustige nacht. Net of de dag van u afgeschud wordt. En 's ochtends de Chi activeert. Zo neemt u de zorgen van de dag niet mee naar bed en kunt u 's ochtends fris aan een nieuwe dag beginnen. 

 • Crosstrainer

  Met de Joysport crosstrainer/elliptical train je armen, benen, buik, borst, rug en conditie. Oftewel een full-body workout, vandaar dat dit een van de populairste fitnessapparaten is. De crosstrainer wordt vooral gebruikt om vet te verbranden en om een conditie op te bouwen. Dit product is makkelijk voor thuis gebruik en is makkelijk te installeren. Deze Cardiostoestellen zijn voorzien van een boardcomputers waarop de volgende dingen af te lezen zijn snelheid, omwenteling, tijd, afstand, calorieverbruik, hartslag en scan. Ook is de Joy sport crosstrainer op diverse weerstanden te zetten. Ook hebben wij een crosstrainer adapter voeding op onze website.

  Bekijk hieronder al onze Crosstrainers en accessoires.

 • Hometrainer

  De Joysport Hometrainer of fitness fiets is gemakkelijk voor thuis gebruik en is makkelijk te vervoeren. De hometrainer is onder andere goed voor je conditie maar is ook goed om af te vallen en beenspieren te trainen. Op onze hometrainers zit een voorgeprogrammeerde digitale trainingsprogramma’s met de volgende functies snelheid, afstand, tijd, energieverbruik en nog veel meer. Eén hometrainer is geschikt voor iedereen en iedere doelstelling. Of U nu wilt afvallen, conditie verbeteren of gewoon lekker ontspannen. Wie kiest voor Joy Sport kiest voor kwaliteit, Dit uit zich in de goede kwaliteit van de onderdelen. De cardiotrainer heeft 32 standen en een gewicht van 34Kg tot 36,4Kg. Ook kunt u een aparte Hometrainer adapter voeding kopen.

   

  Bekijk hieronder al onze Hometrainers en accessoires.

 • Speedbike

  De Joysport speedbike of spinningbike is van hoge kwaliteit en voor makkelijk thuis gebruik. De speedbike is goed voor het vetpercentage en voor je conditie, deze speedbike valt onder de categorie cardio apparaten. Door de goede kwaliteit en betaalbare prijs van onze speedbikes is er voor iedereen een geschikte speedbike. Ook geeft onze speedbike het echte wielren gevoel voor thuis. Wat je allemaal traint met spinning is conditie, hart, longen, benen en over het algemeen je hele lichaam. De speedbike lijkt op een hometrainer maar heeft een sportievere look en dit lijkt meer op wielrennen.

  Bekijk hieronder al onze Speedbikes en accessoires.

 • Krachtsport

  Bij Joysport nu heel veel krachttraining fitnessapparatuur voor thuis gebruik in onze webshop. Wat u kan vinden op Joy sport aan krachtsport fitnessapparatuur zijn halterbanken, krachtstations, halters en gewichten, powertowers en krachtsport accessoires. Dit allemaal voor als je niet meer naar de sportschool wilt of gewoon vaker wilt gaan trainen. Deze apparaten zijn vooral om spieren te kweken, ook bouw je een conditie op tijdens deze activiteiten. Wat je allemaal kan trainen met onze fitnessapparaten zijn borst, bicep, tricep, arm, rug, schouders, buik en benen. Ook zijn de producten die wij leveren stevig, duurzaam, veilig en vol met kwaliteit.

  Bekijk hieronder al onze krachtsporttrainers en accessoires.

 • Loopband

  Geen zin om in de kou, regen of donker te hardlopen? Maar je wilt wel graag stuk hardlopen? De Joysport loopband/treadmill is gemakkelijk voor thuis gebruik en is voor beginnende en ervaren sporters. Ook hebben wij in ons assortiment loopbanden voor fysio. Met behulp van onze loopband verlaag je je vetpercentage, bouw je een sterke conditie op en kan ingezet worden voor revalidatie.

  Met de loopband kun je zelf jouw niveau bepalen van 0 tot 22 km/h en een hellingshoek van 0 tot 20%. Wat er getraind wordt met dit cardioapparaat is je conditie, vetpercentage, bovenbeenspieren, kuiten, onderrug en buikspieren.

   

  Bekijk hieronder al onze Loopbanden en accessoires.

 • Roeiers

  De Joysport roeitrainer is een stevige roeitrainer waarmee je het hele lichaam traint. Onze roeitoestel of roeimachine genoemd, geeft het gevoel dat je echte een roei bewegingen op water na doet. Dit apparaat is gemakkelijk te plaatsen in uw huis en is gemakkelijk op te bergen. Wat je traint met onze roeitrainer is buikspieren, bovenbeenspieren, armen, onderrug en bovenrug. Ook wordt de roeimachine veel gebruikt om conditie op te bouwen en het vetpercentage te verlagen. Oftewel de roeitoestel is een full body workout die makkelijk thuis gedaan kan worden, maar kan door de inklap functie makkelijk weer opgeborgen worden als uw de roeitrainer tijdelijk niet gebruikt.

  Bekijk hieronder al onze roeiers en accessoires.

 • Rugtrainer

  Last van uw rug? Of een mooie gespierde rug trainen? Met de Joysport rugtrainer kunt u voor fysio trainen en voor een mooie lichaamshouding.

  De rug word over het algemeen het meest vergeten tijdens het trainen van het lichaam, maar toch mag dit niet vergeten worden! De rug is essentieel voor de bouw van het lichaam. Wat je precies traint in je rug met de Joysport rugtrainer is buikspieren, middenrif, billen, bekkenbodem en onderrugspieren.

  Om de rug nog efficiënter te trainen kunt u de heupsteun verplaatsen naar u gewenste hoogte, met gewichten kunt u het zwaarder maken waardoor u meer kracht moet zetten en daardoor een moeilijkere uitdaging krijgt.

   

  Bekijk hieronder al onze rugtrainers en accessoires.

 • Polar hartslagmeter

  Wilt u precies weten wat uw hartslag is of hoeveel u gedaan heeft? Met de Joysport polar hartslagmeter wordt dit allemaal gemeten en bijgehouden. Zo weet je nog wat je moet gaan doen en wat je al gedaan hebt zo kan je heel doelmatig te werk gaan bij het fitnessen.

  Bekijk hieronder al onze Polar hartslagmeter en accessoires.

 • Leg Motion

  De Joysport leg motion of leg Magic genoemd, traint uw benen, billen en dijen slanker en sterker worden. Maar ook is dit een full body workout wat inhoudt dat de rest van het lichaam ook bezig is en getraind wordt.

  Dit apparaat is ook heel makkelijk op te ruimen voor als u het tijdelijk niet gebruikt door de inklap mogelijkheden die de leg motion van Joysport biedt.

  De leg motion is vooral bekend van de tv, en traint het hele lichaam. Wat de leg motion vooral verstevigd is de billen, buik, dijen en bovenbeen.

  Bekijk hieronder al onze leg motion/leg Magic en accessoires.

 • Slide Board Schaatsplank

  De Joy sport slide board of schaatsplank genoemd is gemaakt voor schaatsbewegingen na te kunnen doen het hele jaar door. Ook kan deze slide board gebruikt worden als fitnessmat.

  Wat je ontwikkelt met de schaatsplank is kracht, uithoudingsvermogen, evenwicht, wendbaarheid, snelheid en flexibiliteit. Waar deze schaatsplanken vaak voorkomen is schaatsbaan, ijshockeyclub, sportschool, skeelerverenigingen en hockeyclubs. De slide board is makkelijk op te bergen door dat hij makkelijk op te rollen is.

  Bekijk hieronder al onze Slide Board Schaatsplank en accessoires.

 • Stepper

  De Joy sport twist stepper met of zonder koort zorgt voor een effectieve thuis workout. Deze side stepper is vooral voor het vrouwelijke lichaam, want hiermee train je je bovenbenen, heupen en billen. Ook is de side step twist stepper eenvoudig op te bergen zou houd je je huis ook nog overzichtelijk.

  Deze stepper maakt een steppende beweging wat inhoudt dat je conditie verbeterd wordt. Ook verlaag je je vetpercentage met de Joy sport stepper. De stepper is een hele goede opdracht als je een blessure hebt, denk hier aan een heupblessure en blessure. Hiervoor wordt de stepper ook vaak gebruikt.

   

  Bekijk hieronder al onze side steps twist steppers en accessoires.

 • Sport en Spel

  Voor de lekkere zomerdagen buitenactiviteiten nodig? Wilt u de kinderen buiten hebben van plaats achter de tv, computer of Playstation? Bij ons Joysport sport en spel assortiment hebben wij heel veel aanbod voor deze zomer. Zo hebben wij bolderkarren, trampolines en voetbaldoelen.

  De bolderkar is voor het vervoeren van allemaal producten of u kinderen, zo kan de kar makkelijk 2 kinderen dragen. Onze voetbalgoaltjes zijn van sterken materialen, verschillende maten en hebben wij trainingswanden. Ook onze trampolines zijn van hoge kwaliteit, ook hebben wij budgets trampolines. Onze trampolines hebben een diameter van 300 cm tot 450 cm.

   

  Bekijk hieronder al onze sport en spel accessoires.

 • Trilplaat

  De Joy Sport trilplaat zorgt ervoor dat je in goede vorm raakt, waarbij een actief trillende plaat beweegt. Door deze trillende plaat onder uw voeten spant het lichaam om in balans te komen en zorgt voor een goede vorm van het lichaam. Met deze trilplaat train en herstel je verschillende doelgroepen, zo zorgt dit apparaat ervoor, spierversteviging, betere doorbloeding, krachttoename, verhoogde mobiliteit en flexibiliteit van spieren en gewrichten, toename van botdichtheid, collageenverbetering en gaat botontkalking (osteoporose) tegen. Natuurlijk is deze trilplaat ook makkelijk op te bergen in het huis.

   

  Bekijk hieronder al onze trilplaten.

 • Zwembad

  Kijk voor alle zwembaden en accessoires

  www.tuinzwembad.com

 • Weekaanbieding

  Week aanbiedingen

Actieve filters