Krachtstation

Wilt u thuis aan uw eigen spiermassa werken? Met de Joy sport Krachtstation traint uw het hele lichaam. Dit is echt een must voor een home gym, want je hoeft geen Inversteringen te doen in gewichten en stangen. Joysport heeft complete fitnessstations voor een totale krachttraining. Deze krachtstations zijn voor de beginner, gevorderde, fitnesse...

Wilt u thuis aan uw eigen spiermassa werken? Met de Joy sport Krachtstation traint uw het hele lichaam. Dit is echt een must voor een home gym, want je hoeft geen Inversteringen te doen in gewichten en stangen. Joysport heeft complete fitnessstations voor een totale krachttraining. Deze krachtstations zijn voor de beginner, gevorderde, fitnesser en krachttrainers. U kunt thuis echt alle spiergroepen trainen voor de dagelijkse fitness work out.

wat je allemaal traint met deze krachtstation is Rugspieren, beenspieren, biceps, triceps, borstpieren, buikspieren en schouders. Ook zijn natuurlijk onze apparaten veilig en heel stevig, voor jaren fitness plezier hebben wij het juiste assortiment.

Bekijk hieronder al onze Krachtstations en accessoires.

Meer

Krachtstation Er zijn 17 producten

Toont 1 - 17 van de 17 items
Toont 1 - 17 van de 17 items