Sport en Spel

Voor de lekkere zomerdagen buitenactiviteiten nodig? Wilt u de kinderen buiten hebben van plaats achter de tv, computer of Playstation? Bij ons Joysport sport en spel assortiment hebben wij heel veel aanbod voor deze zomer. Zo hebben wij bolderkarren, trampolines en voetbaldoelen.

De bolderkar is voor het vervoeren van allemaal producten of u kinderen, zo kan de kar makkelijk 2 kinderen dragen. Onze voetbalgoaltjes zijn van sterken materialen, verschillende maten en hebben wij trainingswanden. Ook onze trampolines zijn van hoge kwaliteit, ook hebben wij budgets trampolines. Onze trampolines hebben een diameter van 300 cm tot 450 cm.

 

Bekijk hieronder al onze sport en spel accessoires.

Subcategorieën

 • Bolderkar

  Joy Sport bolderkar met huif heeft een stalen frame met luchtbanden die 200 kg kunnen dragen. Heerlijk voor naar het strand, bos, school of zelfs makkelijk voor een krantenwijk. Deze bolderwagens zijn multifunctioneel en worden zelfs als transportkar gebruikt door bedrijven. De huif is makkelijk te plaatsen en verwijderen, ook de bolderkar is demontabel voor vervoer mee op vakantie of de auto.

  Bekijk hieronder al onze bolderkarren en accessoires.

 • Trampoline

  dure of goedkopere Trampolines? Bij Joysport hebben wij in ons assortiment alle soorten trampolines, van merken zoals Jumpking, jumpod en Stamm. Voor een goede trampoline bent u hier aan het goede adres. Alle trampolines zijn gegalvaniseerd en roesten niet waardoor ze ook naar wens ingegraven kunnen worden. Hierdoor gaat de trampoline gegarandeerd lang mee en maakt onze trampolines duurzaam. Ook hebben wij natuurlijk ronde of rechthoekige trampolines met of zonder vang net. De trampoline blijft een van de populairste bezig in de tuin, jong of oud maakt niet uit het is super leuk en heel sportief.

  Bekijk hieronder al onze trampolines en accessoires.

 • Voetbaldoel

  Met de Joy sport voetbaldoeltjes kun je jouw goals overal mee naar toe nemen bijvoorbeeld naar het strand, school, tuin of sportpark. Deze voetbaldoelen zijn in verschillende maten. Dit is geweldig om partijen te spelen tegen je vrienden waardoor je geen eigen voetbalgoals hoeft te maken. De doelen zijn gemaakt van metalen buizen zo dat het doel niet om geschoten wordt, ook zitten er ook haringen bij. De goals zijn ook makkelijk te verplaatsen en op te ruimen in uw schuur of garage. Deze goals voor veel speel plezier en gaan lang mee doordat ze zo duurzaam zijn.

  Bekijk hieronder al onze voetbaldoelen en accessoires.

Actieve filters