Chi Machine

Chi Vitalizer

RELAXATIE, ONTSPANNING, VITALITEIT.

15 minuten in de CHI-VITALISER genereert u net zoveel ZUURSTOF als 90 minuten wandelen.

De beweging (als een vis in het water) wordt al duizenden jaren in China toegepast als onderdeel van de Traditioneel Chinese geneesmethode. Eind jaren negentig is deze beweging overgebracht in een machin...

Chi Vitalizer

RELAXATIE, ONTSPANNING, VITALITEIT.

15 minuten in de CHI-VITALISER genereert u net zoveel ZUURSTOF als 90 minuten wandelen.

De beweging (als een vis in het water) wordt al duizenden jaren in China toegepast als onderdeel van de Traditioneel Chinese geneesmethode. Eind jaren negentig is deze beweging overgebracht in een machine zodat u dit zelf elke dag kunt ervaren. 

Wat kinesisten doen om hun patiënten los te maken, op te warmen…, is het schudden met de enkels, dit wordt nu overgenomen door een machine. Aan een (8 beweging) ritme van +/- 60 of meer bewegingen per minuut om alle stress uit het lichaam te schudden. Hierbij bewegen niet alleen de benen doch ook het gehele lichaam. De Chi-massage machine brengt via de enkels de hele ruggengraat in beweging. Tot aan de kruin van het hoofd worden alle wervels heel lichtjes bewogen zoals een vis zich in het water voortbeweegt. Het is deze beweging die de wervelkolom niet alleen in balans brengt maar ook een optimale doorbloeding en ontspanning van de rugspieren verzorgt. Dat op zichzelf zou al reden genoeg zijn om iedereen aan te raden dit apparaat te testen. Maar de sterke heilzame werking van deze Chi-machine zit hem ook in het gegeven dat precies deze beweging het zuurstofgehalte van het bloed verhoogt. 

Het aantal oorzaken van onze klachten: Slechte houding, stress, slechte voeding en te weinig beweging zijn samen verantwoordelijk voor het overgrote deel van de gezondheidsklachten. Het resulteert via tussenstappen als slechte ademhaling, onvoldoende doorbloeding, enz enz. In een chronisch laag zuurstofgehalte van het bloed, degenereert ons zenuwstelsel en verzwakt het energiesysteem en immuunsysteem.

Het lichaam wordt enorm gestimuleerd bij het ontgiften. Wanneer het lichaam zich reinigt, heeft dat automatisch een verhoogde energieopname tot gevolg. Bij het opladen van de mens is het niet alleen een kwestie van (voeding) toevoegen, maar vooral van reiniging. Veel water drinken wordt hier nogmaals benadrukt.

Ontspanning, relaxatie, ontstresseren zijn de voornaamste motieven om deze Chi-Vitalizer te gebruiken. Dat ze tegelijkertijd vitaliteit en gezondheid bijbrengt, is goed meegenomen. 

Na een kwartiertje, wanneer de Chi-massager ophoudt met schudden, is de sensatie die door uw lichaam gaat onbeschrijfelijk. Het is alsof minuscuul kleine warme naaldjes vanuit het midden van het lichaam naar al uw ledematen schieten, het voelt aan als een beginstadium van gewichtloosheid.  

Gun uzelf elke ochtend en avond een kwartiertje Chi levensenergie & relaxation. Dit is een mooi begin en een fijne afsluiter van de dag. Laat uw lichaam en geest tijdens die 15 minuutjes een zachte overgang maken van een actieve dag naar een rustige nacht. Net of de dag van u afgeschud wordt. En 's ochtends de Chi activeert. Zo neemt u de zorgen van de dag niet mee naar bed en kunt u 's ochtends fris aan een nieuwe dag beginnen. 

Bekijk hieronder al onze Chi machines en accessoires.

Meer

Chi Machine Er zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items