Halterbank

Halterbank kopen? De Joysport halterbank is een van de stoerste apparaten voor mannen. Deze Joysport drukbanken zijn verstelbaar, zeer stabiel en van hoge kwaliteit. Hoeveel kilo kan jij wegdrukken? Met de halterbank train je de borstspieren optimaal. Doordat de halterbank zo populair is is deze altijd bezet in de sportschool, daarom is het aanschaffen van de Joysport halterbank ideaal.

De halterbanken zijn verstelbaar waardoor u op elke mogelijke stand kan bankdrukken, ook is de ene halterbank op onze site breder dan de ander. Wij hebben in ons assortiment dure en goedkopere halterbanken, zo kan je een losse halterbank halen bij ons maar ook een uitgebreide halterbank.

Wat je allemaal traint met de halterbank is borst, buik, schouders, rug en armspieren. Naast het bankdrukken kan je ook andere activiteiten uitvoeren op de halterbank met bijvoorbeeld dumbells. Hierdoor kan je weer andere spieren trainen met deze halterbank. Als u bezig bent met een home gym is dit zeker een aanrader, of wilt u gewoon een breder bovenlichaam dan bent u bij Joy sport op het juiste adres.

Bekijk hieronder al onze Halterbanken en accessoires.

Actieve filters