• Niet op voorraad
Rugtrainer Joy Sport Hyperextension onderrug trainer rug trainer kopen
search
  • Rugtrainer Joy Sport Hyperextension onderrug trainer rug trainer kopen

Rugtrainer Joy Sport Hyperextension

Rugtrainer Joy Sport Hyperextension

Train je onderrug op een veilige en eenvoudige manier met de beste rugtrainer Joy Sport Hyperextension. Snel en eenvoudig versterken en opbouwen van gezonde en krachtige rugspieren.

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Veilig Betalen

Joy Sport Hyperextension Rugtrainer

Kijk op Fitgear.nl onze andere merken. 

Train je onderrug op een veilige en eenvoudige manier met de beste rugtrainer Joy Sport Hyperextension Snel en eenvoudig versterken en opbouwen van gezonde en krachtige rugspieren.

Om de kans op rugklachten aanzienlijk te laten afnemen is het belangrijk om de onderrug te versterken. De Joy Sport Hyperextension is ideaal om de onderrug strekkers binnen een mum van tijd op kracht te brengen en te houden. Mensen die veel zitten werk doen zweren bij deze rugtrainer en zijn van die zeurende pijn in de onderrug af. Met deze rugtrainer bent u in 3 minuten per dag klaar voor een nieuw leven. De Joysport rugtrainer is een must have voor de totale fitness work out.

Het ontwerp en disign is niet alleen mooi en perfect afgewerkt, maar garandeert een maximale levensduur.

De hoogte van de heupsteun is verstelbaar, waardoor vrijwel iedereen, met iedere lengte en gewicht een perfecte houding kan vinden. Zo kunt u op een verantwoordelijke en zeer effectieve manier uw rug verstevigen en sterk houden. De super stabiliteit van de Joy Sport Hyper Extension rugtrainer maakt trainen een veilige en aangename ervaring.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.