Slide Board Schaatsplank met Slide Booties

Nieuw product

Slideboard Schaatsplank Slide Mate

Schaatstrainer glijmat voor schaatsen, blijf thuis in uw schaatsbewegingMeer details

89,95 € incl. btw

Meer informatie

Schaatsplank Slide Board 

Met de Slide Board ontwikkel je de laterale kracht, uithoudingsvermogen, verbeter evenwicht, wendbaarheid, snelheid en flexibiliteit. Slide Board is een must voor de schaatsers, ijshockeyers, skeelers voetballers en hockeyers. Deze schaatsplank kan tuis snel uitgerold en u kunt snel uw workout en schaatstraining doen wanneer het u uit komt. Schaatsers kunnen de hele zomer de schaatsbeweging in de benen houden.

De Slide Board / Schaatsplank / Glijmat Schaatsen/ Slide Mate is gemaakt van stevig polymeer met een dikte van 0,6 cm en een extreem gladde bovenkant. 

Slide Training is gebaseerd op oude atletische training principes, aangepast en in een nieuw jasje gestopt om te voldoen aan de hedendaagse industrie richtlijnen voor veilige en effectieve exercise, Onderzoeken hebben laten zien dat de abductoren, adductoren, quadriceps, hamstrings en glutei worden gebruikt tijdens het trainen op de slide board / schaatsplank.

Wat doet een schaatsplank, bekijk de voorbeeld foto's hoe het werkt. 

Afmeting slide board / schaatsplank 165 x 60 CM. (wordt opgerold geleverd)

Glijsloffen en Slide Booties (glijschoentjes) t.w.v 35 Euro worden er gratis bijgeleverd.

Wij kunnen extreem goedkoop aanbieden uit faillissement partij, wij kunnen geen garantie verlenen op deze spullen. Wel leveren wel leveringsgarantie op het  slide board dat het nieuw, compleet, deugdelijk en zonder fouten geleverd wordt. 

Slide Board / Schaatsplank / Glijmat Schaatsen / Slide Mate is super scherp geprijsd, u kunt voor dit bedrag zelf geen schaatsplank maken.

Foto's zijn voorbeeld foto's, kunnen afwijken van de werkelijkheid

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Slide Board Schaatsplank met Slide Booties

Slide Board Schaatsplank met Slide Booties

Slideboard Schaatsplank Slide Mate

Schaatstrainer glijmat voor schaatsen, blijf thuis in uw schaatsbeweging