Roeier Bonn Germany Concept

Nieuw product

Roeier Germany Concept  

De Bonn Germany Concept is een luchtmagnetische roeitrainer aan van zeer hoge kwaliteit. De roeitrainer is niet alleen geschikt voor thuis maar kan ook moeiteloos meedraaien in een bedrijfsruimte of een fysiotherapiepraktijk.

Meer details

794,95 € incl. btw

Meer informatie

Bonn Germany Concept roeimachine

Nu tijdelijk met gratis bostband twv 29,95 Euro

De Bonn Germany is een luchtmagnetische roeitrainer aan van zeer hoge kwaliteit. De roeitrainer is niet alleen geschikt voor thuis maar kan ook moeiteloos meedraaien in een bedrijfsruimte of een fysiotherapiepraktijk. Naast de uitmuntende kwaliteit biedt de Bonn concept ook nog eens verschillende trainingsprogramma’s.

De kwaliteit van de Bonn Concept uit zich meteen in het sterke stalen frame van de roeitrainer. Hierdoor kan het toestel zwaar belast worden. Het dubbele weerstandssysteem waarbij lucht en magnetische weerstand gecombineerd worden is eveneens van hoge kwaliteit en biedt daarnaast een zeer aangename en natuurlijke trainingsbeleving. De ergonomische aspecten zijn zeker niet achtergebleven op deze roeitrainer. Naast een comfortabele zitting, zijn de voetsteunen ook nog eens zo in te stellen dat eenieder de juiste trainingshouding aan kan nemen.

De uitgebreide trainingscomputer een uitgebreid scala aan trainingsmogelijkheden. Zo treft u naast het handmatige programma, 8 uitdagende voorgeprogrammeerde programma's die ieder hun eigen trainingsopbouw hebben. U heeft ook de mogelijkheid om zelf een programma te schrijven, om een race tegen de computer te doen en een wattage programma af te werken. Om gericht te trainen aan vetverbranding of conditieverbetering zijn er 4 Heart Rate Control programma's, bij deze programma's wordt aan de hand van uw hartslag de weerstand aangepast zodat u optimaal uw cardio doelen kunt bereiken. Alle trainingsresultaten zijn duidelijk afleesbaar op het verlichte kleuren LCD display. Zo bent u altijd precies op de hoogte van wat u aan het doen bent.

Naast de verschillende trainingsmogelijkheden en stevige kwaliteit biedt de Bonn Concept u ook veel comfort. Zo is het toestel eenvoudig verplaatsbaar via de transportwieltjes. De roeitrainer is tevens opklapbaar hiermee bespaart u veel ruimte. De Bonn roeier wordt standaard geleverd met een draadloze borstband ontvanger, als extra optie is het mogelijk hier een borstband t.w.v. € 35,- bij te bestellen, hiermee kunt u de hartslag meten gedurende uw training.

We kunnen concluderen dat de Bonn roeier een luchtmagnetische roeitrainer is van formaat. De kwaliteit en trainingsmogelijkheden bieden werkelijk iedere sporter uitkomst om elk trainingsdoel te bereiken.

Aanvullende Informatie:

Belastbaar gewicht     140 KG
Afmetingen    85 x 230 x 60 cm
Garantie     2 Jaar
Garantie aan huis     Optie
Gebruik     Semi-Pro
Weerstandsysteem     Magneet / Lucht
Type lagers     Industrielagers
Stroomvoorziening     Netstroom
Gewicht     33 KG
Waterpas afstelbaar     Ja
Voetsteunen instelbaar     Ja
Transportwieltjes     Ja
Type Display     Verlicht LCD
Verlicht Display     Ja
Aantal Programma's     8
Aantal Trainingsniveau's     16
Borstband mogelijkheid     Ja

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Roeier Bonn Germany Concept

Roeier Bonn Germany Concept

Roeier Germany Concept  

De Bonn Germany Concept is een luchtmagnetische roeitrainer aan van zeer hoge kwaliteit. De roeitrainer is niet alleen geschikt voor thuis maar kan ook moeiteloos meedraaien in een bedrijfsruimte of een fysiotherapiepraktijk.